SS, to se usiadz. Nogi nie beda bolec
Szukam mechanika od Japońców najlepiej Toyoty Warszawa/okoli
Zwiń
X
-
Szukam mechanika od Japońców najlepiej Toyoty Warszawa/okoli
Panowie
Siostrze w corolli n12 1.4 prawdopodobnie pękł kolektor , potrzebuje kogoś kto ogarnia japońce/toyoty wiem ze to nie nadzwyczajna wymiana ale nie chciałbym polecać jej kogoś kto jest od wszystkiego i zrobi może ok może nie.
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych marek , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiar
-
-
Zamieszczone przez Skodio_Panowie
Siostrze w corolli n12 1.4 prawdopodobnie pękł kolektor , potrzebuje kogoś kto ogarnia japońce/toyoty wiem ze to nie nadzwyczajna wymiana ale nie chciałbym polecać jej kogoś kto jest od wszystkiego i zrobi może ok może nie.
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych marek , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiar
Komentarz
-
-
Re: Szukam mechanika od Japońców najlepiej Toyoty Warszawa/o
Zamieszczone przez Skodio_Panowie
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiarbyła O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
Komentarz